Djur, Mittimellan

Den som väntar på något luxuöst och mysigt…

Våra lammskinn har kommit! När man bara har skickat fyra skinn blir känslan än mer exklusiv när de äntligen levereras. Precis som tidigare år använder vi Tranås Skinnberedning, de är det enda större beredningsföretaget i Sverige som bereder skinn. Det finns ett annat företag som utför samma sysslor – men de skickar skinnen utomlands och sen tillbaka. Onödigt, tycker vi.

Alla fyra skinnen är sig själva likast. Eh, alltså, de är väldigt olika varandra. Två av dem är grålockiga, och två (det ljusgrå och det svarta) är mer teddymjuka. Vilket föredrar ni? Alla är maximalt mjuka och mysiga, nästan sådär så man inte kan sluta klappa på dem.

Skinnen är tvättbara i maskin och för hand, och alldeles dundersuperfantastiska. Som vi säger i branschen. Klart vi tycker det, lammen var ju jättefina! Och ja, skinnen är till salu. Och ja, man får känna på dem först!

 

2 reaktioner på ”Den som väntar på något luxuöst och mysigt…

  1. Vän av ordning påpekar att det finns andra, mindre berederier (heter det så?) som låter skinnen stanna i Svea Rike. Fast av de två stora är det bara ett som gör det – vi anlitar också dem förstås 🙂

    Det är verkligen en högtidsstund när skinnen kommer, jag känner precis igen känslan!

    1. Vet du, jag satt faktiskt och funderade på hur det skulle formuleras. För jag är ju till exempel en av beredarna också, även om mina skinn inte blir lika mjuka… Tack, jag ska ändra formuleringen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *