Plus/minus fågel

De samlar sig för avfärd, våra långväga vänner. Vackert och  vemodigt att se och höra dem. Inte för att hösten bara innebär ett slut, det är ju en början och en mitt också. Meeen. det är ju så: förnuft och känsla kan en ha. Men inte samtidigt.

Här hos oss på gården har fåglarna blivit något fler, för Thisbe har kläckt fram fyra pyttepåfåglar. Hon är ungefär tre miljarder gånger så stor som de, men tids nog blir de förhoppningsvis hennes like.

Tyvärr var det en som inte överlevde sin tid i ägget, men fyra små är ändå en stor seger. Både för livet och för Thisbe, hon har så många misslyckade ruvningar bakom sig de senaste åren. Äntligen, äntligen fick hon några små att rå om!

Ko med utsikt över utflytt

Ko med utsikt över utflytt

Bilder på de små kommer, ni får nöja er med flyttfåglarna idag. Funkar det?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *