Djur, Hälsa, Mat, Säsong

Kärleken till livet och maten

Nu har våra anguskvigor åkt till slakt, och det var med blandade känslor vi såg dem åka. Vi vore inte bra djurägare om vi inte kände starkt inför liv och död. Det är inget att hymla med att det är tveeggat att föda upp djur till slakt. Helt säkra är vi dock på att köttlådorna som levereras blir av den bästa kvalitet, för kvigorna har haft det bra hela vägen.

Vi har nu fått ett datum för hämtning av de färdiga lådorna. Det är med glädje vi kan meddela att kvigorna kommer hinna hängmöras i nästan två veckor, vilket ger ett extra mört och fint kött. Den tredje november på eftermiddagen i Kumla, och senare på kvällen finns lådorna i Tyresö för avhämtning. Jag kommer meddela de som bokat lådor imorgon (fredag) med tid och plats för hämtning.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *