Okategoriserade

Den som väntar på något gott

Ni har kanske redan hört ryktas om att lådleveransen är försenad? Det stämmer, vi fick äntligen tag i slakteriet idag för besked, och de är tvungna att skjuta upp vår slakt två veckor. Det är ett enormt tryck på styckeriet just nu, kön är lång och de har helt enkelt fått kaoslånga väntetider.

Vi blev väldigt besvikna, det känns aldrig roligt att behöva krångla och flytta utlovad leverans. Vi hoppas att det inte ställer till det för mycket för er som bokat låda! Som det ser ut nu kommer lådorna vara hämtningsfärdiga någon av vardagarna mellan den 29 oktober och 2 november. Vi kommer få veta mer exakt om ca två veckor, och när vi fått besked får ni det genast.

Än finns det några lådor kvar eftersom vi – på begäran- utökade antalet lådor något. Skynda er att boka, ni som ännu inte kommit till skott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *