Barn, Djur, Inne, Mat, Okategoriserade

Det finns muffins (en liten stund till)

Som hon hämtade
Som hon hämtade

Storasyster fick välja recept för bakning idag, valde muffins. Äggen var slut inne, hon fick gå ut och hämta ägg hos de inte-så-äggffektiva hönsen. Tre små ägg blev det i alla fall, och de nyttjades till sin fulla potential. L-M vispade och rörde och slevade och fixade, resultatet blev gott!

Småvarma på lördagseftermiddagen
Småvarma på lördagseftermiddagen

Hon vispade tre små ägg fluffiga med en knapp deciliter brunt farin (för den behövde användas till någe, kände vi, men det hade lika gärna kunnat vara en halv dl honung) och en dutt vaniljpulver. Rörde i två deciliter mandelmjöl, en halv deciliter vetemjöl, två teskedar bakpulver och en halv deciliter linfrön. En skvätt valfri olja och sen var smeten klara att skedas i formar. En kvart i hundrasjuttiofem grader. Häpp!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *