Djur, Mittimellan

Lammskinnsleverans

 

Nu är de här i all sin ljuvlighet, lammskinnen från 2017! Det tar tid att bereda skinn, men den som väntar på något fluffigt… Fantastiskt mjuka och goa är de allihop, man riktigt smälter till en njutningshög av att röra vid dem. Till deras fördelar hör också att de självklart är beredda i Sverige av Tranås skinnberedning, och att de är tvättbara.

Det var fem stycken underbaringar från början, men det femte (ett svart skinn) är redan sålt. Är ni intresserade av att känna på dem kommer de till Tyresö på måndag, för de får skjuts med köttlådeleverantörerna. Om ni bor närmare oss här i Närke och vill köpa skinn, säg till så att vi behåller er favorit här på måndag. Vill ni ha reda på vad lammet hette som skinnet kommer från får ni självklart veta det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *