Nu kommer ni bli superavis inte

Det är insidan som räknas. I alla fall delar av den. Inte heltäckningsmattan i trappan till exempel.

Det är insidan som räknas. I alla fall delar av den. Inte heltäckningsmattan i trappan till exempel.

En del bor i fina hus. Andra inte. Det här är inte husets vackraste sida, men ni är värda den osminkade sanningen. Också.

När en byggare var här och pratade husutbyggnad fick vi tips om att kolla så att inget underliggande syperviktisch var rötet. Därför plockade M bort en bit av den fulaste panelbiten på västsidan. Huset är tilläggsisolerat med musbon och mineralull, och innerst inne är panelen faluröd. Som vi tänkte att den skulle få bli igen, när det nya kommit på.

Men det blir sen. Nu har vi kommit så pass i ordning inne att vi kan bo där. Till våren kan vi börja fundera på det yttre. Får väl silvertejpa igen den däringa bristen på tilläggsisolering, eller nåt. Fint nog var inget dåligt under fulfasaden (mer än på det estetiska planet), det var ändå det viktigaste.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *