Djur, Hälsa, Mat, Säsong

Äntligen dags!

Nu är det dags att beställa köttlådor för vinterns behov av ädelt nötkött. Jag vet att ni väntat och längtat, nu är stunden här!

Om ni ska äta kött ska ni välja kött från djur som haft det bra, och från djur som hjälpt till att hålla det svenska landskapet öppet och levande. Dessutom ger svenskt kött arbetstillfällen på plats och garanterar ett fortsatt gott djur- och smittskydd i Sverige. Så enkelt och så komplext är det: ditt val räknas!

Därför är vi extra glada över att kunna erbjuda köttlådor från våra naturbetande anguskvigor, slaktat och styckat lokalt. Köttet hängmöras en vecka, och levereras vakuumpackat och detaljmärkt i 20-kilos-lådor. Ni får både ädlare delar, stekar, kokkött och färs i lådan, och hållbarherten i kylskåp är ca en månad i vakuumförpackningen. Kilopriset är 140 kr, och lådan innehåller ungefär hälften färs.

Ni kan hämta köttet här på gården utanför Stora Mellösa, i Kumla, Örebro eller i Tyresö. Vi har tidigare ordnat med hemleverans i Stockholmsområdet, och det kan nog ordnas även denna gång.

Leverans blir i mitten på oktober, datum spikas när vi fått exakt slaktdatum av slakteriet i början av oktober. Antalet köttlådor är begränsade – boka er låda snarast!

Här hittar ni information att ladda ner, med ytterligare detaljer och kontaktuppgifter: Köttlådor 2015

2 reaktioner på ”Äntligen dags!

  1. Hej! Grattis till familjetillökningen!

    Undrar nu om det finns köttlådor kvar. Skulle hemskt gärna vilja köpa en och dela med familjen.

    Hoppas att allt är bra!
    Kram
    Helena

    1. Hej Helena, och tack! Jag gick faktiskt och höll på å ringa dig i förrgår, kände du det? Jag bokar en låda till dig, vilken ära att få leverera till er! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *